EARS2U, een leven lang goed horen!

Staat zorgeloos en optimaal horen bij u voorop? Dan biedt het EARS2U Serviceplan uitkomst. Met het EARS2U Serviceplan bepaalt ú welk hoortoestel optimaal aansluit op uw leven. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende pakketten en hoortoestellen van het gerenommeerde Duitse merk HANSATON (onderdeel van de Sonova groep).

De nieuwste techniek in uw oor!

Gedurende de afgelopen jaren zijn hoortoestellen steeds verder ontwikkeld met de nieuwste technieken. Heeft u al een hoortoestel, maar merkt u dat deze niet de oplossing biedt, waar u naar op zoek bent? Zijn uw huidige hoortoestellen toe aan vervanging? Of bent u nog niet bekend met het dragen van hoortoestellen, maar zoekt u wel een oplossing voor uw gehoorverlies? Wij bieden u de mogelijkheid een hoortoestel te kiezen, dat bij uw wensen en leefsituatie past en waarvan u gegarandeerd 3 jaar zorgeloos kunt genieten.

In welke situatie wilt ú beter kunnen horen?

Wilt u bijvoorbeeld goed kunnen horen in 1-op-1 situaties? Luistert u graag naar muziek? Begeeft u zich vaak in een omgeving met verschillende personen of veel lawaai? Of vindt u het juist belangrijk dat uw hoortoestellen gekoppeld kunnen worden met verschillende elektronische apparaten, zoals uw telefoon of de tv? Al deze situaties stellen andere eisen aan uw hoortoestel. Daarom heeft u bij EARS2U de keuze uit verschillende pakketten en hoortoestellen, welke aansluiten op uw persoonlijke leefsituatie.

Verder heeft u met het EARS2U Serviceplan de mogelijkheid tot maandelijkse betaling. Hiermee kunt u de betaling van uw hoortoestellen spreiden. Een gewenst bedrag aanbetalen of rentevrij eerder aflossen is hierbij ook mogelijk.

Is het EARS2U Serviceplan ook geschikt voor mij?

Wij zijn ervan overtuigd dat het EARS2U Serviceplan een uitkomst is voor iedereen die zorgeloos en optimaal wil horen, dus ook voor u. 

Kies hier uw pakket