EARS2U, een leven lang goed horen!

Staat zorgeloos en optimaal horen bij u voorop? Dan biedt het EARS2U Serviceplan uitkomst. Met het EARS2U Serviceplan bepaalt ú welk hoortoestel optimaal aansluit op uw leven. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende pakketten en hoortoestellen van het gerenommeerde Duitse merk Hansaton (onderdeel van de Sonova groep, waar o.a. ook de merken Phonak en Unitron deel van uitmaken).

EARS2U nieuwste techniek

De nieuwste techniek in uw oor!

Gedurende de afgelopen jaren zijn hoortoestellen steeds verder ontwikkeld met de nieuwste technieken. Heeft u al een hoortoestel, maar merkt u dat deze niet de oplossing biedt, waar u naar op zoek bent? Zijn uw huidige hoortoestellen toe aan vervanging? Of bent u nog niet bekend met het dragen van hoortoestellen, maar zoekt u wel een oplossing voor uw gehoorverlies? Wij bieden u de mogelijkheid een hoortoestel uit te proberen, dat bij uw wensen en leefsituatie past en waarvan u gegarandeerd drie jaar zorgeloos kunt genieten.

In welke situatie wilt ú beter kunnen horen?

Wilt u bijvoorbeeld goed kunnen horen in 1-op-1 situaties? Luistert u graag naar muziek? Begeeft u zich vaak in een omgeving met verschillende personen of veel lawaai? Of vindt u het juist belangrijk dat uw hoortoestellen gekoppeld kunnen worden met verschillende elektronische apparaten, zoals uw telefoon of de tv? Al deze situaties stellen andere eisen aan uw hoortoestel. Daarom heeft u bij EARS2U de keuze uit verschillende pakketten en hoortoestellen, welke aansluiten op uw persoonlijke leefsituatie.

Verder heeft u met het EARS2U Serviceplan de mogelijkheid tot maandelijkse betaling. Hiermee kunt u de betaling van uw hoortoestellen spreiden. Een gewenst bedrag aanbetalen of rentevrij eerder aflossen is hierbij ook mogelijk.

Wat houdt het EARS2U Serviceplan in?

Kiest u voor EARS2U, dan zorgen wij ervoor dat u minimaal drie jaar lang zonder zorgen kunt horen. De hoortoestellen worden geleverd inclusief batterijen, onderhoudsproducten en accessoires voor deze periode.  Tijdens deze drie jaar zien wij u graag ieder jaar terug voor controle en een nieuwe hoortest, zodat de toestellen optimaal aangepast blijven aan uw hoorwensen. Heeft u vragen of treedt er tussendoor een probleem op? Dan helpen wij u uiteraard ook. Bij de aanschaf van hoortoestellen binnen het EARS2U serviceplan ontvangt u bij aanvang een startset bestaande uit:

Type hoortoestel met batterij

  • Één UV-C droogbox
  • 180 stuks reinigingsdoekjes*
  • Hoortoestelbatterijen*

Type hoortoestel oplaadbaar

  • Één oplaadstation (tevens drogen)
  • 180 stuks reinigingsdoekjes*
  • 4 extra droogtabletten*

* Als onderdeel van het EARS2U serviceplan ontvangt u tevens bij aanvang van het 2e en 3e jaar eenzelfde hoeveelheid verbruiksartikelen (doekjes, hoortoestelbatterijen, droogtabletten) zodat u voor het gehele jaar voorzien bent. De hoeveelheid batterijen die u jaarlijks ontvangt is afhankelijk van het type hoortoestel. Een toestel met het kleinere batterij type 10 verbruikt meer batterijen dan een hoortoestel met het grotere batterijtype 312. Kiest u voor een oplaadbaar hoortoestel dan worden er binnen het serviceplan uiteraard geen batterijen meegeleverd. U ontvangt extra droogtabletten die in het oplaadstation kunnen worden geplaatst voor de droogfunctie.

Is het EARS2U Serviceplan ook geschikt voor mij?

Wij zijn ervan overtuigd dat het EARS2U Serviceplan een uitkomst is voor iedereen die zorgeloos en optimaal wil horen, dus ook voor u. 

Kies hier uw pakket