Mij niet gezien met een fluitend hoortoestel!

21-03-2019 door

U kent ze wel, mensen met een gehoorapparaat dat te pas en te onpas fluit. En één ding staat vast, daar gaat u zeker niet mee lopen. Gelijk heeft u, want met de huidige generatie hoortoestellen is dat ook helemaal niet nodig. Mits u voor een goede kwaliteit kiest.

 

Uw natuurlijke gehoor, een technisch hoogstandje

05-03-2019 door

En zie dat maar eens na te bootsen met een hoortoestel. Het kan niet anders dan dat dit ook een technisch hoogstandje moet zijn. Met welk toestel kunt u het beste verstaan op een verjaardag of in een restaurant? Techniek vertaald naar uw dagelijkse praktijk.

Een hoortest bij u thuis?

22-02-2019 door

Weet u dat het ook mogelijk is om de EARS2U audicien bij u thuis te laten komen voor een hoortest? Handig, ook als u geen zin heeft om de drukte van een winkelcentrum op te zoeken of toevallig een bekende tegen te komen. Gewoon in alle rust in uw eigen vertrouwde omgeving en natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij bieden bewust geen online hoortest of een screening aan, maar doen altijd een uitgebreide hoortest, omdat alleen dan uw gehoor volledig in beeld wordt gebracht.

Laat u regelmatig uw gehoor testen?

01-02-2019 door

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat Nederlanders gemiddeld ruim 7 jaar wachten voordat zij actie ondernemen bij (vermoedelijk) gehoorverlies. Dat is eigenlijk heel jammer want een goed gehoor zorgt ook voor een gevoel van veiligheid en de verbinding met de mensen om u heen.