Hoortoestellen

Sound SHD Stream

Leven is verbinden! Communicatie is veelzijdig tegenwoordig, diverse media vinden meer en meer hun weg in ons dagelijks leven.

Voor Hansaton was en is juist die verbinding met de omgeving van de hoortoesteldrager zo belangrijk voor de ontwikkeling van de Sound SHD Stream hoortoestellen. Met één klik op het hoortoestel kunt u handsfree telefoneren, video calls voeren of het geluid van uw favoriete TV programma direct via uw hoortoestel(len) horen.
De Sound SHD Stream hoortoestellen ondersteunen daarnaast ook binauraal (twee hoortoestellen werken samen) horen, waardoor de drager precies waarneemt waar geluid vandaan komt en klinkt spraak helder en natuurlijk, zelfs in rumoerige situaties.

Specificaties

  • Handsfree telefoneren dankzij de nieuwste 2.4GHz techniek voor alle telefoons, Iphone en Android, uitgerust met bluetooth functie
  • Draadloos uw favoriete TV programma direct in uw hoortoestellen horen
  • Gemakkelijk video calls maken via de hoortoestellen
  • De nieuwste SHD techniek; voor binauraal en ruimtelijk horen en verstaan
  • IP68 gecertificeerd: voorzien van een plasma coating dat het hoortoestel beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals vocht en vuil (onderhoud blijft te allen tijde noodzakelijk!)
  • Gemakkelijk te bedienen drukknop om snel een telefonische oproep te beantwoorden
  • Iets uitstekende batterijlade zodat u makkelijk batterijen kunt vervangen

Beschikbaar in 8 natuurlijke kleuren en 3 prestatie niveaus.

€ 1499

HANSATON Sound SHD Stream hoortoestel

Sound SHD 10

Het allerkleinste achter-het-oor hoortoestel, 19 mm “groot” van HANSATON.

En toch geen gepeuter om het batterijtje (maat 10) te vervangen omdat de batterijlade een beetje uitsteekt, dus HANSATON heeft overal  aan gedacht.

Ondanks de afmetingen  is dit toestel groot in ruimtelijk horen en verstaan, ook in de meest rumoerige situaties. De allernieuwste speciaal ontwikkelde 2.4  GHz  chip zorgt voor een uitzonderlijk natuurlijke hoorbeleving, Omdat het toestel zo klein is, zit er geen knopje op om het geluid bij te stellen, maar met een afstandsbediening is dit alsnog mogelijk, wel zo handig. Verkrijgbaar in 4 prestatie niveaus en 8 natuurlijke kleuren waarvan de “Black Edition” toch wel de uitblinker is!

€ 799,-

Hansaton Sound SHD 10 hoortoestel

Sound SHD S312

Prijswinnend hoortoestel, de “reddot award” * in 2017, vanwege het unieke design!

Iets verhoogde drukknop waarmee u, zelfs als het gevoel in de vingers wat minder is, toch kunt schakelen tussen programma’s en/of volume. Deze nieuwe serie HANSATON hoortoestellen werken samen, als u aan beide oren een toestel nodig heeft hoeft u maar aan één zijde het toestel te bedienen. Uiteraard hoeft u het knopje niet te gebruiken, dit type kan ook met een afstandsbediening bijgesteld worden (zie accessoires).

Voor deze serie hoortoestellen, verkrijgbaar in 4 prestatie niveaus, is ook aan de batterijlade gedacht; deze steekt iets uit, waardoor u de batterij (type 312) makkelijk kunt vervangen.

Tot slot, wat betreft design: de aan de zijkanten getekende “swooze” was voor de vakjury het beslissende onderdeel waarop deze speciale prijs werd toegekend.

Maar de kracht van deze serie hoortoestellen zit in het razendsnel verminderen van storend achtergrondrumoer, waardoor u in staat bent feilloos te focussen op spraak van voren, van achteren of van (een) zijkant(en).

Verkrijgbaar in 8 natuurlijke kleuren.

​​€ 799,-

Hansaton Sound SHD S312 hoortoestel

Sound SHD S13

Voor de consument met de wat zwaardere gehoorverliezen is dit esthetisch aantrekkelijk en akoestisch indrukwekkend hoortoestel een uitkomst. Dit vanwege de allernieuwste SHD techniek, voor u ontwikkeld om in de meest complexe luistersituaties toch helder en natuurlijk te kunnen verstaan.

Ondanks de kracht van een power hoortoestel is het toestel niet al te groot vanwege de receiver die in de gehoorgang geplaatst wordt. Deze receiver, de luidspreker, zorgt voor extra versterking in de gehoorgang.

Deze nieuwe serie HANSATON hoortoestellen werken samen, als u aan beide oren een toestel nodig heeft hoeft u maar aan één zijde het toestel te bedienen. Diezelfde samenwerking zorgt er ook voor dat u beter kunt bepalen uit welke richting het geluid komt en kunt u beter verstaan in rumoerige situaties.

Met de makkelijk te bedienen drukknop achter op het hoortoestel kunt u overschakelen naar andere programma’s zoals o.a. een luisterspoel en het volume wijzigen. Uiteraard is dit ook mogelijk met een afstandsbediening. Kijk voor meer mogelijkheden onder het tabblad “accessoires”.

Verkrijgbaar in 4 prestatie niveaus en 7 natuurlijke kleuren.

€ 799,-

Hansaton Sound SHD 13 hoortoestel

AQ Sound SHD S

Nooit meer batterijen vervangen!

De gesloten behuizing  en het ontbreken van een batterijlade zorgen ervoor dat dit compacte hoortoestel minder vatbaar is voor vocht en vuil. Onderhoud blijft natuurlijk nog wel noodzakelijk.

Dit geavanceerde hoortoestel is, vanwege de luidspreker in de gehoorgang, maar 2,7 cm groot.

Door de geavanceerde lithium-ion technologie komt 24 uur per dag horen (met een maximale oplaadtijd van 3 uur) binnen uw bereik. U hoeft zich niet (meer) bezig te houden met de vraag  of u nog batterijen in huis heeft of mee moet nemen. Zorgeloos horen komt steeds dichterbij!

Maar de techniek blijft ook niet achter: dankzij de speciaal ontwikkelde SHD software is dit een technisch wonder waardoor de drager in staat is natuurlijk en helder te horen, zelfs in rumoerige situaties. Dankzij de binaurale functies (2 toestellen werken samen), high-speed detectie en automatische programma’s, kunt u precies horen waar geluid vandaan komt en klinkt spraak helder en natuurlijk.

Verkrijgbaar in 3 prestatie niveaus en 7 natuurlijke kleuren en wordt geleverd met een compleet oplaadsysteem.

€ 1695,-

AQ sound SHD RS

Jam SHD S312

Dit intelligente hoortoestel helpt de gebruiker om akoestische signalen ruimtelijk waar te nemen door het gebruik van de SphereHD-technologie. Deze technologie voorziet in automatische programmeerfuncties, die zorgen voor een naadloze integratie in elke dagelijkse routine. Met andere woorden: het hoortoestel herkent de luistersituatie en past het programma hier automatisch op aan. Buiten deze automatische programmeerfuncties is het ook mogelijk om handmatig programma’s te kiezen en het volume aan te passen. Ook telefoneren via dit type gehoorapparaat is geen enkel probleem door de uitstekende geluidskwaliteit.

Om de natuurlijke hoorintelligentie te herstellen, werken de hoortoestellen van HearIntelligence ™ niet met vaste programma's, maar zijn ze in staat om verschillende akoestische functies te detecteren en te combineren, dit automatisch en traploos, natuurlijk.

De Jam SHD S312 heeft een moderne designbehuizing en is te verkrijgen met een slim tube (voorgebogen slang) of met een standaard toonbocht en oorstukje. Dit type hoortoestel staat garant voor maximaal draagcomfort in iedere situatie. Tevens is dit hoortoestel voorzien van een ergonomisch gevormde programmadrukknop en gemakkelijk te openen batterijlade, hierdoor is het hoortoestel eenvoudig te bedienen.

Verkrijgbaar in acht kleuren.

€ 799,-

Hansaton Jam SHD S312 Hoortoestel

Jam SHD S13

Met de Jam SHD S13 van Hansaton heeft u een aantrekkelijk achter-het-oor hoorsysteem in handen. De ronde vorm van het toestel is ontworpen met de natuurlijke vorm van de oorschelp in gedachten. Het geluid van dit hoorapparaat past zich automatisch aan in iedere geluidssituatie wat zorgt voor een consistent goed gehoor, of u nu door het bos wandelt of in een rumoerig restaurant zit.

Het hoortoestel is voorzien van een drukknop waardoor programma’s en volume afzonderlijk kunnen worden bediend. Om optimaal te kunnen telefoneren wordt er gebruik gemaakt van een geïntegreerde luisterspoel voor een betere geluidskwaliteit.

Verkrijgbaar in 7 kleuren.

€ 799,-

Hansaton Jam SHD S13 Hoortoestel

Jam SHD RS13

Voor de consument met de wat zwaardere gehoorverliezen is dit esthetisch aantrekkelijk en akoestisch indrukwekkend hoortoestel een uitkomst. Dit vanwege de  nieuwe SHD techniek, voor u ontwikkeld om in de meest complexe luistersituaties toch helder en natuurlijk te kunnen verstaan.

Ondanks de kracht van een power hoortoestel is het toestel niet al te groot vanwege de receiver die in de gehoorgang geplaatst wordt. Deze receiver, de luidspreker, zorgt voor extra versterking in de gehoorgang.

Deze nieuwe serie Hansaton hoortoestellen werken samen, als u aan beide oren een toestel nodig heeft hoeft u maar aan één zijde het toestel te bedienen. Diezelfde samenwerking zorgt er ook voor dat u beter kunt bepalen uit welke richting het geluid komt en kunt u beter verstaan in rumoerige situaties.

Dit toestel heeft 2 druktoetsen op de achterzijde: één voor het wisselen van programma’s en één voor het bijstellen van het volume. Uiteraard is dit ook mogelijk met een afstandsbediening. Kijk voor meer mogelijkheden onder het tabblad accessoires.

Verkrijgbaar in 4 prestatie niveaus en 7 natuurlijke kleuren.

€ 799,-

HANSATON Sound RS13 hoortoestel

AQ Jam SHD RS

Nooit meer batterijen vervangen!

De gesloten behuizing  en het ontbreken van een batterijlade zorgen ervoor dat dit compacte hoortoestel minder vatbaar is voor vocht en vuil. Onderhoud blijft natuurlijk nog wel noodzakelijk.

Door de geavanceerde lithium-ion techniek komt 24 uur per dag horen (met een maximale oplaadtijd van 3 uur) binnen uw bereik. U hoeft zich niet (meer) bezig te houden met de vraag  of u nog batterijen in huis heeft of mee moet nemen. Zorgeloos horen komt steeds dichterbij!

Maar goed en natuurlijk horen blijft ook niet achter: dankzij de speciaal ontwikkelde SHD software is dit een technisch wonder waardoor de drager in staat is natuurlijk en helder te horen, zelfs in rumoerige situaties. Dankzij de binaurale functies (2 toestellen werken samen), high-speed detectie en automatische programma’s, kunt u precies horen waar geluid vandaan komt en klinkt spraak helder en natuurlijk.
Dit type hoortoestel wordt gebruikt met een (op maat gemaakt) oorstukje of slim tube (voorgebogen slangetje).

Verkrijgbaar in 3 prestatie niveaus,  7 natuurlijke kleuren en wordt geleverd met een compleet oplaadsysteem.

€ 1695,-

HANSATON AQ Jam SHD RS oplaadbaar hoortoestel