Hoortoestel onderhoud

Waarom is onderhoud van uw hoortoestellen zo belangrijk?

Hoortoestellen komen dagelijks in aanraking met vocht, vuil en cerumen (oorsmeer). Het is dan ook belangrijk om uw hoortoestellen dagelijks op de juiste manier schoon te maken en te onderhouden. Dit draagt bij aan een langere levensduur en zorgt voor een optimale beleving van het geluid en werking van uw hoortoestellen. Aanwezigheid van vocht kan bijvoorbeeld tot uitval van de luidspreker en dus de versterking leiden. Als u uw toestellen iedere nacht in een droogbox legt, maakt u de meeste kans dit probleem te voorkomen. Daarnaast vormen niet goed gereinigde hoortoestellen een gezondheidsrisico omdat bacteriën vrij spel krijgen in uw oren. Onderhoudsproducten, afgestemd op uw hoortoestelkeuze, zijn inbegrepen bij de prijs van uw EARS2U pakket.

Reparatie

EARS2U biedt u 3 jaar garantie op fabrieksfouten aan uw hoortoestellen. Uitgesloten van fabrieksfouten zijn schade door vocht, cerumen (oorsmeer) en ander ongeoorloofd gebruik met schade/disfunctioneren tot gevolg.

In geval van reparatie heeft u de hoortoestellen normaal gesproken binnen 3 werkdagen weer in uw bezit. Wachten op uw reparatie is mogelijk na het maken van een afspraak bij EARS2U (vooralsnog is dit alleen mogelijk in Mijdrecht). Voor alle reparaties geldt een vaste prijs van € 99,- inclusief BTW.

Maak een afspraak

Ik wil graag dat jullie op de volgende manier contact met mij opnemen:

Verstuur gegevens