Hoortoestel accessoires

Stream Remote App

Met de Hansaton Stream SHD remote app kunt u een smartphone als afstand bediening voor de Hansaton Sound SHD Stream hoortoestellen gebruiken. U kunt de Hansaton App gebruiken om het volume van uw hoortoestellen aan te passen maar u kunt ook schakelen tussen de door uw audicien in de hoortoestellen ingestelde programma’s.

Beschikbaar voor Android en iOS. In combinatie met de TV connector kunt de balans tussen het geluid van de TV en omgevingsgeluid aanpassen.

Stream Remote App

TV Connector

Met de TV connector kan de hoortoesteldrager door middel van Bluetooth, draadloos verbinding maken met apparatuur zoals een TV en stereo systemen. Meerdere hoortoesteldragers kunnen gezamenlijk films en TV series naar hun hoortoestellen streamen en dit alles met een uitstekende geluid kwaliteit. Dit is mogelijk tot een afstand van 15 meter.

TV Connector

RCV2 Afstandsbediening

Klein handzaam model. De grote druktoetsen spreken voor zich: met het  “plus-” en “ min” teken kunt u het volume van uw hoortoestellen harder of zachter zetten. Met de “P” wisselt u tussen de door uw audicien ingestelde programma’s in de hoortoestellen. Per programma kunt u ook van volume wisselen.

RCV2 Afstandsbediening

uMic2

De uMic2 is een kleine draadloze microfoon waarmee de hoortoesteldrager de gesprekspartner(s) veel beter en makkelijker kan verstaan, zelfs in rumoerige situaties. Het wordt op de kleding bevestigd van de gesprekspartner d.m.v. de aangehechte clip. De stem van de spreker wordt direct naar de hoortoestellen gezonden via de uDirect3 of de uStream, tot een afstand van 20 meter.

uMic2

Ontspannen TV kijken met de uTV3

De uTV3 zendt de signalen van uw TV, computer of audio installatie op eenvoudige wijze direct naar uw hoortoestellen via de uDirect3 multimedia afstandsbediening of via de uStream, gebruikmakend van bluetooth.

Met de uTV3 kan de hoortoesteldrager veel meer dan alleen het volume regelen van het audio signaal. Hansaton’s uTV3 doet ook dienst als oplader en houder van de uDirect3 of de uStream.

Ontspannen TV kijken met de uTV3

Eenvoudig streamen met de uStream

Met Hansaton’s nieuwste ontwikkeling, de uStream is de hoortoesteldrager verzekerd van maximale vrijheid: dit vernuftige apparaat kan gebruikt worden om het volume van de hoortoestellen bij te stellen of over te schakelen naar een (door uw audicien) ingesteld extra programma. Daarnaast kan het gekoppeld worden met bluetooth apparaten zoals uw mobiele telefoon. En mooi meegenomen: het apparaatje valt niet op, het kan op de kleding bevestigd worden en werkt draadloos.

Eenvoudig streamen met de uStream

Multimedia luisterplezier met de uDirect3

De uDirect3 staat voor pure multimedia. De hoortoesteldrager kan met dit handige apparaat, draadloos of bedraad, de hoortoestellen verbinden met mobiele telefoons, TV, FM ontvangers en MP3 spelers. U bent verzekerd van een heldere, storingsvrije  hoorervaring. De extra lange streaming runtime maakt het de hoortoesteldrager nog makkelijker.

Multimedia luisterplezier met de uDirect3

RemoteHD App

Met de remoteHD App heeft u de mogelijkheid om uw mobiele telefoon als afstandsbediening te gebruiken. U kunt met remoteHD eenvoudig schakelen tussen de verschillende programma's van uw hoorysteem en het volume aanpassen. 

In combinatie met de uStream of uDirect 3 kunt u audiobronnen selecteren en deze rechtstreeks naar uw gehoorsysteem streamen. Uw hoorsysteem verandert daardoor in een headset of draadloze koptelefoon. 

De remoteHD App is uitsluitend te gebruiken met Hansaton hoorsystemen voorzien van HD-technonogie en de uStream of uDirect 3 als basis. 

RemoteHD App