EARS2U inruilvoordeel

Bent u niet tevreden over uw huidige hoortoestellen of zijn uw hoortoestellen aan vervanging toe? Maak nu een afspraak bij EARS2U en profiteer van inruilvoordeel tot €300,- bij inlevering van uw oude toestellen.*

Wij bieden u deze mogelijkheid omdat wij hebben ervaren dat veel hoortoesteldragers niet tevreden zijn met hun huidige hooroplossing. Bij EARS2U nemen wij uitgebreid de tijd in ons streven naar optimale klanttevredenheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u op een prettige en persoonlijke manier kunnen laten ervaren, dat u met de juiste hoortoestellen heel comfortabel en naar volle tevredenheid kunt horen.

Kiest u voor een pakket bij EARS2U dan zorgen wij ervoor dat u minimaal drie jaar zorgeloos kunt horen. U ontvangt naast de hoortoestellen ook de benodigde batterijen, onderhoudsproducten en accessoires voor drie jaar.

Maak een afspraak

Ik wil graag dat jullie op de volgende manier contact met mij opnemen:

Verstuur gegevens

Meer informatie over EARS2U

Actievoorwaarden

Wie zijn wij?

Waarom EARS2U

Onze werkwijze

*Deze actie loopt t/m 30 augustus 2019, is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt alleen bij de EARS2U locatie Mijdrecht. Uw inruilvoordeel is afhankelijk van het door u gekozen pakket.