Gratis iPhone 7 of Samsung Galaxy S8

Wilt u gratis een iPhone 7 of Samsung Galaxy S8 ontvangen? Maak dan snel een afspraak bij EARS2U.

Bij aanschaf van een set Hansaton Sound SHD Stream hoortoestellen ontvangt u een gratis smartphone. U heeft hierbij de keuze tussen een iPhone 7 of een Samsung Galaxy S8.*

Bij EARS2U zijn wij van mening dat u volop moet kunnen genieten van alle mogelijkheden die de Sound SHD Stream hoortoestellen u bieden. Om deze reden bieden wij u de kans nu te profiteren van deze mooie aanbieding.

Uiteraard is dit niet het enige wat u van ons kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat u minimaal drie jaar zorgeloos kunt horen bij aanschaf van een set Sound SHD Stream hoortoestellen, in combinatie met het EARS2U First pakket. Met zorgeloos bedoelen wij ook echt zorgeloos. U ontvangt naast de hoortoestellen en de smartphone ook de benodigde batterijen, onderhoudsproducten en accessoires voor de komende drie jaar.

Maak een afspraak

Ik wil graag dat jullie op de volgende manier contact met mij opnemen:

Verstuur gegevens

Meer informatie over EARS2U

Actievoorwaarden

Wie zijn wij?

Waarom EARS2U

Onze werkwijze

*Deze actie loopt t/m 30 augustus 2019, is niet geldig in combinatie met andere acties. Deze actie is alleen geldig in combinatie met het EARS2U First pakket en geldt alleen bij de EARS2U locatie Mijdrecht.