Gratis iPhone 7 of Samsung Galaxy S8

Wilt u gratis een iPhone 7 of Samsung Galaxy S8 ontvangen? Maak dan snel een afspraak bij EARS2U.

Bij aanschaf van een set Hansaton Sound SHD Stream hoortoestellen ontvangt u een gratis smartphone. U heeft hierbij de keuze tussen een iPhone 7 of een Samsung Galaxy S8.*

Bij EARS2U zijn wij van mening dat u volop moet kunnen genieten van alle mogelijkheden die de Sound SHD Stream hoortoestellen u bieden. Om deze reden bieden wij u de kans nu te profiteren van deze mooie aanbieding.

Uiteraard is dit niet het enige wat u van ons kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat u minimaal drie jaar zorgeloos kunt horen bij aanschaf van een set Sound SHD Stream hoortoestellen, in combinatie met het EARS2U First pakket. Met zorgeloos bedoelen wij ook echt zorgeloos. U ontvangt naast de hoortoestellen en de smartphone ook de benodigde batterijen, onderhoudsproducten en accessoires voor de komende drie jaar.

Maak een afspraak (dit kan ook bij u thuis)

Ik wil graag dat jullie op de volgende manier contact met mij opnemen:

Verstuur gegevens

Meer informatie over EARS2U

Actievoorwaarden

Wie zijn wij?

Waarom EARS2U

Onze werkwijze

*Deze actie loopt t/m 30 augustus 2019, is niet geldig in combinatie met andere acties. Deze actie is alleen geldig in combinatie met het EARS2U First pakket en geldt alleen bij de EARS2U locatie Mijdrecht.